Set Pantang - Tanamera


Tanamera Post Natal Care Set telah direka mengikut tradisional Melayu untuk terapi selepas bersalin,tradisi yang telah membantu para ibu untuk bertahan dengan tekanan selepas bersalin sejak beratus-ratus tahun.Produk tradisional tersebut adalah ritual, kerana mereka membantu melegakan dan menenangkan minda, yang meningkatkan pemulihan. Unsur-unsur setiap produk adalah 100% dirumus daripada bahan-bahan berasaskan tumbuhan. Tanamera Post Natal Care Set menawarkan komprehensif dan mudah, penyelesaian kepada para Ibu selepas rawatan kelahiran. Post Natal Care Set (10 Item)
  1. Teh Herba - Teh pemanasan yang membantu seorang ibu dengan pemulihan daripada melahirkan anak dengan merangsang peredaran dalaman dan pembuangan darah beku.
  2. Herbal Bath - Satu campuran tradisional herba yang sangat aromatik yang menyegarkan, memberi tenaga semula, dan menghilangkan bau badan serta membantu melegakan otot yang letih dan melegakan masalah kulit yang kecil.
  3. Feminine Herbal Wash - Campuran herba aromatik, kaya dengan minyak pati digunakan untuk penyembuhan jahitan dan menjaga kawasan kemaluan bersih, dinyahbau dan sejuk. Lebih cepat anda mula menggunakan produk ini dengan lebih baik, walaupun anda telah mempunyai kelahiran cesarean.
  4. Herbal Massage Oil - Semua minyak semulajadi yang diselitkan dengan herba tropika yang semula bermula edaran darah dalaman seorang ibu.
  5. Cold Press Virgin Coconut Oil - Manfaat utama VCO ialah ia tinggi antioksidan yang melindungi kulit anda dari kerosakan radikal bebas. Ia boleh digunakan prenatally untuk menghulurkan pencegahan tanda serta postnatally untuk memudarkan stretch mark yang sedia ada,menyapu sebanyak 2 kali sehari. Untuk hasil yang terbaik menyapu selepas mandi dan urut ke dalam kulit basah.
  6. Brown Formulation Body Soap - Gabungan herba dan bijirin menghasilkan permukaan kasar yang perlahan-lahan membuang kulit mati. Herba seperti kunyit, halia liar dan kayu manis yang dikenali untuk meningkatkan keadaan kulit secara keseluruhan seseorang. Eksotik, bau warna tanah minyak nilam ditambah untuk kesan aromaterapi.
  7. Boreh Body Scrub - Gabungan herba dengan ciri-ciri pemanasan yang fungsi utamanya adalah untuk mempunyai kesan pemanasan pada kulit dan otot untuk tenaga dan menguatkan tubuh badan seorang ibu yang letih.
  8. Calming Herbal Blend Paste - Pes tradisional dicampur yang menyegarkan mata letih dan minda kerana kekurangan tidur atau tekanan.
  9. Firming Herbal Blend Paste - Pes tradisional diperbuat daripada campuran herba yang digunakan untuk membantu mengukuhkan dan otot perut firma dari luar dan dalam. Gunakan dengan balut perut selepas bersalin untuk hasil yang lebih berkesan.
  10. Bengkung - Bahan yang diperbuat daripada kapas tidak luntur yang lembut tetapi tahan lasak untuk ditandingi. Bengkung ini adalah mudah untuk memakai dan paling selesa apabila dipakai di bawah pakaian longgar.Bengkung selepas bersalin adalah pemulihan merangka penting yang digunakan dalam banyak kebudayaan untuk pemulihan yang lebih cepat daripada kelahiran anak.
Hubungi kami di talian 013 251 9058 @ 011 1111 9060 (Puan Mazidah)

Comments

Popular posts from this blog

Cara Penggunaan Set Bersalin Nona Roguy

Jinta Hitam @ Habbatus sauda

Info - Rawatan Urutan Tradisional